HTML

survival kit

EZ VOLT: Most akkor mi lesz?! Nincs munkám, nincs pénzem. Lássuk, mit is kezdjen magával az ember, ha túlélésre játszik. Életminőség javító tippek munkanélkülieknek, naplopóknak, csóróknak. ------------------------------ És ha tud valaki valami állást, hát nem fog lelkiismereti gondokat okozni, hogy hiteltelen blogszerkesztő leszek, mert mégis van pénzem. Csak bátran: bzs.873@gmail.com ======================= EZ VAN (de lehet, hogy nem lesz): Férjhez mentem. Nincs munkám megint. Van pénzünk, de nem költhetünk, pontosabban minimalizálni kéne - részeben kíváncsiságból, részben meg ez van. Szóval a feladat adott. Megint nulla forintból kéne vidáman ellenni. ----------------------------------- Állásajánlat jöhet, de inkább erre a címre: zsuzsa.benczur@yahoo.com

2009.12.20. 20:21 BYS

200Ft

Címkék: pénzügy

Azért hátha fogom írni.

És eszembe is jutott rögtön két téma.
Végülis a napokban is történnek jó dolgok - talán azért kéne írjam, ha erőltetés is, hogy meg is lássam.

A kolléganőm kezdte, Alex. Hogy szívesen becseréli a fém 200asainkat apróra, mert ő gyűjti. Örömmel, mert olyan csúnya, inkább ne legyen nálam.
Aztán eszembe jutott, miért is ne, én is, milyen okos gondolat. Ahány kétszázast kapok, azt elteszem. Épp a lecserélés időszakában volt, hirtelen nagyon pörögtek a 200asok.

Egy hónap alatt bő 10.000Ft-nál tartok és én nem is kértem senkitől, hanem csak ami hozzám bejön, azt teszem félre. Kivétel nélkül.
Találtam egy cukortartót, abba dobom. Úgy döntöttem, mikor megtelik, akkor valahogy magamra fordítom azt a pénzt. Kb. tele is lesz ezzel a 10.000Ft-al. Most ebből állom majd a fodrászt és a pedikűrt. Alig várom!
Legközelebb masszázs.
Alex elutazza.

Egy gond van vele, hogy nagyon fogy a rendelkezésemre álló összeg a tárcámból.

Életemben előszőr teszek félre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://survivalkit.blog.hu/api/trackback/id/tr531611644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása