HTML

survival kit

EZ VOLT: Most akkor mi lesz?! Nincs munkám, nincs pénzem. Lássuk, mit is kezdjen magával az ember, ha túlélésre játszik. Életminőség javító tippek munkanélkülieknek, naplopóknak, csóróknak. ------------------------------ És ha tud valaki valami állást, hát nem fog lelkiismereti gondokat okozni, hogy hiteltelen blogszerkesztő leszek, mert mégis van pénzem. Csak bátran: bzs.873@gmail.com ======================= EZ VAN (de lehet, hogy nem lesz): Férjhez mentem. Nincs munkám megint. Van pénzünk, de nem költhetünk, pontosabban minimalizálni kéne - részeben kíváncsiságból, részben meg ez van. Szóval a feladat adott. Megint nulla forintból kéne vidáman ellenni. ----------------------------------- Állásajánlat jöhet, de inkább erre a címre: zsuzsa.benczur@yahoo.com

2009.08.21. 15:25 BYS

Címkék: szépségápolás

Egyuttal új rovatot indítok: szépségápolás.

Ez a legjobb és legtakarékosabb kozmetikum: tengeri só (vigyázni kell, mert sokban van mindenféle csomósodás gátló, adalékok)+olívaolaj (vagy dió, vagy valami más jó olaj). Sűrű péppé kavarom az ujjammal és szárazon átdörzsölöm a testem, arcom. Legjobb hagyni pár percet/negyed órát kb., de ez nem megy mindig. Radírozásra akkor is jó. Az olaj meg puhává tesz és illatos.

Másik verzióban mindez a kádba kerül. Fél kiló só+pár csepp olaj. Persze lehet csak só, vagy csak olaj is, meg lehet még fejelni fűszerekkel (levendula, menta pl.). A sós fürdőben el kell tölteni fél órát, húsz percet. Utána nem letusolni!

(Egy tapasztalat: dumáltunk egy pletykalapot lapozgatva Surányban, hogy mit csinálhatnék a rondán sebes lábammal, és akkor kinéztünk a cikkből, ami arról szólt, melyik olaj mire jó, hogy nekem a tökmag lenne ideális. Nos: a tökmagolaj sötétzöldre festi az ember lábát, vagy amilyét bekeni vele, a kádban meg marad egy zöld olajperem körbe, és szerintem büdös.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://survivalkit.blog.hu/api/trackback/id/tr591328129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása