HTML

survival kit

EZ VOLT: Most akkor mi lesz?! Nincs munkám, nincs pénzem. Lássuk, mit is kezdjen magával az ember, ha túlélésre játszik. Életminőség javító tippek munkanélkülieknek, naplopóknak, csóróknak. ------------------------------ És ha tud valaki valami állást, hát nem fog lelkiismereti gondokat okozni, hogy hiteltelen blogszerkesztő leszek, mert mégis van pénzem. Csak bátran: bzs.873@gmail.com ======================= EZ VAN (de lehet, hogy nem lesz): Férjhez mentem. Nincs munkám megint. Van pénzünk, de nem költhetünk, pontosabban minimalizálni kéne - részeben kíváncsiságból, részben meg ez van. Szóval a feladat adott. Megint nulla forintból kéne vidáman ellenni. ----------------------------------- Állásajánlat jöhet, de inkább erre a címre: zsuzsa.benczur@yahoo.com

2009.12.20. 20:10 BYS

Következtetés

Címkék: kinyilatkoztatás

Ezt is régóta érlelem magamban - legalábis azt,hogy kéne írni.
Most, hogy Zsuzsi rákérdezett a blogomra, ide tévedtem, és akkor már megírom.

Búcsúzni akartam. Meg nem is. Szeretném, ha tovább írnám, mert ötleteim azok volnának, mivel töltsem meg (azóta is megyek borért - amúgy a Tesco Expresszekben van chilei és ausztrál is 630ft körüli áron, ami nem rossz).

Amióta van pénzem, valahogy nem írok ide. És nem mert nem vagyok hiteles, olyanról prédikálok, amit nem tudok. Bár van keresetem és most spórolni is tudok (hazaköltöztem, hogy meggyorsítsam az adósságok letudásának folyamatát), azért elég keveset keresek ahhoz, hogy gond nélkül fussa kényeztetésre, szórakozásra. Megélek, és nem kell filléreket számolnom, ha a enni akarok,de meg kell gondoljam és nem járok dvd-t kölcsönözni, moziba, pedikűröshöz, stb.

Túlbeszélem. Szóval azért még abból a szempontból akár írhatnám is, hogy hogyan lehet kevés pénzből is urasan élni.

És itt jön a furaság. Istenbizony, amióta dolgozom és van pénzem, már nincs mit írjak. Már nem figyelek fel, csak erőszakkal olyan apróságokra, mint a szikrázó napsütés, dinnyeevés a hídon, leárazott jófajta sajt és a többi.
Egyrészt egyre több minden lett elérhetőbb közelségben, de még mindig nem tudom megengedni magamnak. Viszont már erősebben hiányzik, mert itt van az orrom előtt.
Kéne télicipő, gatya, frizura, masszőr, pedikűrös, virágos kendő, új laptop, mozijegy, dvd kölcsönzés, pulcsik, arcpirosító, meleget akarok enni minden nap, magazinok, fogkorona, trikó, bugyi, zokni, Nápoly, szilveszterezés, karóra, angoltanfolyam - a végtelenségig folytathatnám a sort.

Szóval itt vagyok egy csodákkal teli világ közepén és elvágyódom, hiányolok, és szomorú vagyok.

Nincs mit írjak, hiába is csinálok ide kívánkozó dolgokat, nem érek haza kicsattanó örömmel, hogy ez az, ez a boldogság.

Amúgy körülvesz a szikrázó hó, és idejét nem tudom, mikor volt ilyen szép testes hótakaró körülöttem. Isteni.
De hiányzik belőle, hogy jó cuccokban sétálgassak.
És hiányzik, hogy belehuppanjak, szánkózzunk, hogy kivörösedjenek az ujjaim az átázott kesztyűben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://survivalkit.blog.hu/api/trackback/id/tr231611629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása