HTML

survival kit

EZ VOLT: Most akkor mi lesz?! Nincs munkám, nincs pénzem. Lássuk, mit is kezdjen magával az ember, ha túlélésre játszik. Életminőség javító tippek munkanélkülieknek, naplopóknak, csóróknak. ------------------------------ És ha tud valaki valami állást, hát nem fog lelkiismereti gondokat okozni, hogy hiteltelen blogszerkesztő leszek, mert mégis van pénzem. Csak bátran: bzs.873@gmail.com ======================= EZ VAN (de lehet, hogy nem lesz): Férjhez mentem. Nincs munkám megint. Van pénzünk, de nem költhetünk, pontosabban minimalizálni kéne - részeben kíváncsiságból, részben meg ez van. Szóval a feladat adott. Megint nulla forintból kéne vidáman ellenni. ----------------------------------- Állásajánlat jöhet, de inkább erre a címre: zsuzsa.benczur@yahoo.com

2009.07.09. 21:56 BYS

Kertmozi és hétvégére

Címkék: szabadidő

Jézus, erről tök megfeledkeztem! Itt hevert vázlatban, és nem raktam ki:

* Tér-film-zene, június 28.-óta van már, a WestEnd tetején.

és még a hétvégére:
* Francia utcabál, szombat, délelöttől, Francia Intézet-Bem rakpart (sanzon, tüzijáték, családi sportpróbák, pingpong, falmászás, et cetera)
* veteránautók felvonulása, szombat, 16h, Akadémia (nézegetni az tök ingyen van)
* Ötórai tea tánc (mi van?), WestEnd tetőterasz, vasárnap, 19.30 (hát nem tudom mi ez, de jól hangik a város felett swinget ropni, vagy hallgatni)(ja, most nézem: tér-film-zene program)

A többit rátok bízom, nem fésülöm át a programokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://survivalkit.blog.hu/api/trackback/id/tr961152471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása